Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Планується ПОСИЛЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЇ в Україні…

Мобілізацію в Україні можуть посилити, якщо білорусь все ж отримає від росії ядерну зброю. Проте наразі в Україні не ставляться серйозно до погроз російського диктатора володимира путіна.

Про це повідомив керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі Sky News.

“Ми не віримо, що може статися, але ніхто не знає. Ми протягом цього року дізналися, що ніхто не знає, що може статися. Ніхто не вірив, що росія може вдертися, і масштаб, з яким вони це зробили”, – заявив Давид Арахамія.

Він зазначив, що Україна повинна бути готова до того, що росія може передати ядерну зброю білорусі. За словами Арахамії, такі дії рф можуть призвести до відкриття другого фронту. У такому випадку в Україні можуть оголосити додаткову мобілізацію.

“Це може означати про залучення більшої кількості людей до армії. Нам потрібно принаймні ще вісім бригад, щоб контролювати цю лінію фронту. На щастя, для нас ця територія і рельєф схожі на болота. Тому буде важко напасти”, – додав Давид Арахамія.

Раніше ми писали, що окупанти планують мобілізувати все чоловіче населення пʼяти міст Луганської області. Йдеться про Старобільськ, Щастя, Новоайдар, Нижньотепле, Новопсков.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що росія для війни в Україні мобілізувала близько 300 тисяч кацапів. Причинами для цього стали значні втрати, постійні дезертирства та відсутність бажаної кількості добровольців.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності