Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Пленарні засідання ВР переносяться через… COVID

Через спалах коронавірусу ВР офіційно перенесла свої пленарні засідання на середину лютого. Таке рішення підтримали 233 нардепів.

Уточнюється, що раніше планувалося, що наступний тиждень в Раді теж буде пленарним, але станом на сьогодні відомо про декілька десятків випадків серед нардепів і співробітників апарату.

Повідомляється, що згідно зі змінами, наступного тижня 31 січня пройде засідання Погоджувальної ради, після чого 1 лютого відкриється чергова сесія і пройде пленарне засідання. Але вже наступного дня нардепи продовжать роботу в комітетах, фракціях і групах (з 2 по 4 лютого).

Підкреслюється, що робота в такому ж режимі триватиме і на тижні з 7 до 11 лютого. Наступний пленарний тиждень розпочнеться 14 лютого з погоджувальної ради, а вже 15-18 лютого пройдуть пленарні засідання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що Верховна Рада може найближчими днями піти на карантин через зростання захворюваності коронавірусом серед народних депутатів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності