Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

По 2 роки угорської тюрми отримали українці за перевезення нелегалів

Прокуратура угорського міста Шарвар притягнула до відповідальності двох громадян України, яких було затримано поліцейським патрулем 21 грудня 2021 року на трасі М86, за перевезення нелегальних мігрантів.

Згідно з обвинуваченням, українці перевозили шістьох громадян Сирії, які незаконно перетнули сербсько-угорський кордон, в автомобілі на угорських номерах. Одного з нелегалів виявили у багажнику.

Було встановлено, що підсудні сприяли іноземцям у несанкціонованому перетині кордону за грошову компенсацію, обіцяну невідомою особою.

Районний суд м. Шарвар визнав підсудних, які перебувають під вартою, винними у торгівлі людьми. І засудив одного з них до 24 місяців, а іншого до 30 місяців позбавлення волі. Автомобіль, який використовувався для контрабанди, суд вилучив. Вирок суду є остаточним.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО мадярської поліції

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності