Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Побилися активісти «Ао» та «Свободи»

Минулої п’ятниці, близько 20.00, у Львові на вулиці Личаків­ській біля воєнного госпіталю трапилася сутичка між представниками «Автономного опору» та представниками ВО «Свобода».

Як розповів нашому кореспонденту активіст «Автономного опору», коли п’ятеро активістів Опору роздавали листівки на вул. Личаківській у Львові, під’їхала чорна автівка, з якої вибігли люди і напали на представників Опору.
Активіст стверджує, що нападниками були представники ВО «Свобода», серед яких впізнали депутатів Львівської міської ради. А саме: В. Павлюка, І. Шалаковську, М. Лопачака та А. Карбовника.

За словами активіста, свободівці побили представників «Автономного опору» і намагалися силою затягнути їх у машину, але в цьому їм завадили звичайні перехожі та інші активісти «АО», які прибули на допомогу.

Згодом під’їхала міліція і самооборона.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Активісти роздавали листівки із вимогою усунути з займаних посад таких людей як начальник міліції Львівщини О. Рудяк, голови СБУ, прокуратури, а також голова Львівської облради свободівець Петро Колодій, тобто на їх думку «зрадників революції».
За словами активіста, у цих листівках було роз’яснення, чому повстанці 18 лютого влаштували погроми у силових структурах міста: «Це не були якісь там провокатори, курсанти МВС, як це подають наші депутати і ЗМІ. Це були звичайні львів’яни. І це був звичайний бунт, гнів проти міліції та інших репресивних органів Януковича».

Активіст вважає, що бійка сталася через давній конфлікт між свободівцями та представниками «Автономного опору». На його думку, вони впізнали активістів «АО», побачили у них листівки, і цього їм вистачило для нападу.

«Мабуть, їм не сподобалося, що там пише і про усунення свободівця Колодія – тому вони на нас і напали».

Наш кор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності