Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПОЧАЛОСЯ…

На думку Віталія Кличка, демократичні сили повинні висунути на вибори єдиного кандидата.

Так, Віталій Кличко закликав Юлію Тимошенко передумати з президентськими амбіціями і зняти свою кандидатуру на виборах. Про це він написав у статті, яку сьогодні опублікувало німецьке видання Bild.

Кличко закликав усі демократичні політичні партії висунути єдиного кандидата на виборах. При цьому він пояснив, чому вирішив сам не йти на вибори, а підтримати Петра Порошенка, про підтримку котрого на президенських виборах напередодні оголосила партія УДАР.
«Згідно з опитуваннями, Петро Порошенко зараз має найбільшу підтримку – і тому я підтримую його. Юлії Тимошенко не завадило б також взяти на себе відповідальність і підтримати Порошенка», – вважає Кличко.

Кличко також додав, що не хотів би, аби нова революція завершилася так само, як і в 2004 році, коли політичні союзники після перемоги почали ділити між собою владу. При цьому він нагадав не лише про економічні труднощі України сьогодні, а й про військову загрозу з боку Росії, з якою новій владі доведеться мати справу.

Тут слід нагадати, що голова партії УДАР Віталій Кличко і лідер партії «Солідарність» Петро Порошенко за повідомленням заступника голови партії УДАР Віталія Ковальчука підписали декларацію, яку затвердив XI з’їзд партії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно декларації, політики зобов’язалися «об’єднати всі зусилля для забезпечення перемоги на президентських, парламентських і виборах мера Києва».

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності