Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«Подарунок» Меркель і Олланда

За інформацією німецького телеканалу Das Erste, зустріч лідерів України, Німеччини та Франції завершилася не на користь Петра Порошенка.

Так 24 серпня, у День Неза­лежності України, Олланд, Меркель і Порошенко зустрілися в Берліні, щоб обговорити ситуацію на Донбасі. За версією телеканалу Das Erste, український президент, ініціювавши ці переговори, хотів схилити лідерів Франції та Німеччини на свою сторону. Однак Меркель і Олланд чітко заявили, що їх влаштує лише один шлях вирішення військового кризи на Україні – це виконання протоколу Мінськ‑2 і легалізація представництва жителів Донбасу.

Телеканал Das Erste також повідомляє, що вже під час переговорів політики зв’язалися з Володимиром Путіним по телефону.
«Втрьох проти політики Путіна? Немає. Берлін і Париж дали Порошенку відповідь: тільки мова дипломатії. І не важливо, що зустріч відбулася без участі Росії», – повідомляє Das Erste.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності