Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Подробиці зухвалого замовного вбивства у центрі Дніпра

У Дніпрі встановлюються подробиці нещодавнього вбивства 31-річного дніпрянина, якого розстріляли прямо у дворі власного будинку.

Все сталося рівно опівночі. Сусіди, які вискочили на звуки пострілів, знайшли чоловіка з простреленою головою в калюжі власної крові, але встигли побачити двох кілерів в масках, які бігли вглиб вулиці, що вказує на те, що вбивство, мабуть, було замовним і планувалося.

Дива не сталося – їх жертва померла на операційному столі. А ось за що з чоловіком так безжально розправилися? Зухвалий нічний розстріл – налякав тут майже всю вулицю. Центр міста Дніпра – Кодацький Спуск. Рівно опівночі люди почули три глухих постріли, а потім – страшний гуркіт сусідських воріт. Першою на підозрілий звук вискочила Лариса. В калюжі крові біля воріт свого будинку лежав її молодий сусід. З величезною крововтратою і в критичному стані – розстріляного чоловіка доставили в обласну лікарню.

За його життя в операційній медики боролися кілька годин, але дива не сталося. Свою жертву кілери швидше за все стерегли і рівно опівночі виманили з дому телефонним дзвінком. Затримати вбивць по гарячих слідах копам не вдалося. Ні про розстріл, ні про мотив, ні про жертву – в поліції не розповіли. Більше говорять сусіди, які Віктора знали з дитинства. Чоловік мав вищу освіту, був одружений і виховував дворічну дочку. А ось чим займався і де працював – невідомо.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності