Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Подружжя із дитиною згоріли в потрійному ДТП (відео, фото)

Зіткнулися і загорілися відразу три автомобілі.

Еще одно страшное ДТП: в Киеве сгорела семья из 3 человек - видео - Фото
У Києві в Голосіївському районі на Старообухівській трасі зіткнулися і загорілися три автомобілі, в результаті чого загинули три людини, ще двоє постраждали. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Києві.

Водій одного з автомобілів виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з двома іншими авто.

Як повідомляють в поліції, в одній з машин їхали та загинули: батько, мати і неповнолітня дитина – всі вони загинули у вогні. Ще двоє постраждалих отримали травми середнього ступеня тяжкості, їм надається необхідна медична допомога.

Раніше сьогодні, 20 липня, на 289-му кілометрі траси Київ-Одеса в Миколаївській області рейсовий мікроавтобус Volkswagen з білоруською реєстрацією зіткнувся з вантажівкою. Водій і четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, 12 людей госпіталізовані.

Трохи пізніше сьогодні сталася велика ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу села Глибочиця на в’їзді в Житомир – маршрутка зіткнулася з фурою. Підтверджена смерть 10 осіб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

20 липня о Хмельницької області в лобовому зіткненні легкового автомобіля Volkswagen Golf і вантажівки Iveco загинула подружня пара з 4-річною дитиною, ще одна 12-річна дівчинка госпіталізована.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності