Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Подвійне рабство наркозалежних на Івано-Франківщині

Воно й не дивно, що на Івано-Франківщині, де сьогодні в  ІФ ОДА з мовчазної згоди її нинішньої очільниці б’ють адвокатес та журналісток, днями затримали групу чоловіків, які, ймовірно, у несправжніх “реабілітаційних центрах” утримували нарко- та алкозалежних людей.

Про затримання повідомляють на сайті обласної прокуратури.

Як інформують у дописі, чоловік із трьома спільниками створили кілька закладів закритого типу, у яких мали допомагати людям вилікуватися від наркотичної та алкогольної залежності.

Чоловік із трьома спільниками створили кілька закладів закритого типу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Вони викрадали хворих та примусово утримували в ізоляції протягом тривалого часу, а їхнім родичам повідомляли неправдиву інформацію про лікування та умови утримання у “реабілітаційних центрах”, — повідомляють у прокуратурі.

За “лікування” хворого чоловіки отримували 7-10 тис. грн щомісяця. Крім того, організатори погрожували людям та займалися психологічним насильством.

Слідчі вилучили гроші, документи, медикаменти та два автомобілі

Поліцейські провели чотири обшуки у закладах та звільнили 50 людей. Також слідчі вилучили гроші, документи, медикаменти та два автомобілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз слідчі готують чоловікам повідомлення про підозру. Опісля суд обере їм запобіжні заходи.

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли в цій області накривають подібні “реабілітаційні центри”, де раби наркотиків стають ще й рабами корисливих злочинців.

Фото: Прокуратура Івано-Франківської області

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності