Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Подвійні стандарти карантину сильних світу цього, – що можна їм, холопам зась (відео)

Скільки б Google, Youtube, Facebook та інші не видаляли зі своїх пошуковиків та площадок небажаного відео-контенту, він всерівно буде десь та й буде з’являтися.

Пропонуємо вашій увазі саме такі відео, де відображається як насправді сильні світу цього дотримуються карантинних обмежень, які самі запровадили і карають смертних за їх порушення.

Першим є Британський Прем’єр Борис Джонсон:

Також в мережі були не менш популярним відео та фото, на котрих Борис Джонсон, британська королева Єлизавета ІІ та інші перші особи Об’єднаного королівства п’ють шампанське та їдять канапки із ікрою “золотої осетрини”, а їм у цей час прислуговує  челядь в разових резинових рукавичках та “намордниках” (на сьогодні ці відео та фото зникли із публічного доступу).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: Борис Джонсон спить без маски в оточенні сильних світу цього

ФОТО: Єлизавета II зустрічає 19.10.21 р. під час карантину у Віндзорському замку,

де відбувся Глобальний інвестиційний саміт, сильних світу цього

Друге відео, яке сьогодні намагаються видалити із відкрититих інтернет-джерел показує танці президента Франції Макрона аж ніяк не під національну мелодію країни, яка протестує проти його карантинної диктатури, а французи то плюють у нього то по морді б’ють. Наприкінці відо також помітно дружину Макрона – колишню його шкільну вчительку:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності