Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПОДЯКА ІНСТУДЕНТІВ ЗА ГОСТИННІСТЬ

Про цей жахливий випадок на своїй сторінці у Фейсбук повідомив франківський громадський активіст, учасник АТО Степан Андрійців.

«У нашому місті стався прикрий інцидент, який, на жаль, вкотре слід поставити на контроль громадськості. Більше тижня 13 арабів, які навчаються в освітніх закладах Івано-Франківська, розбещували двох неповнолітніх дівчат. Одній із них 12, іншій –11 років. Знайшли дівчаток аж у Тернополі, бо саме туди їх, як «подарунок» для своїх «одноплемінників», відправили ці 13 персонажів. Зараз винуватців допитують, дівчатка перебувають на лікуванні. Проте знову є ризик, що ті, хто вчинив злочин, уникнуть покарання. Про цю історію мені стало відомо від знайомих у поліції.

Звертаюся до громадських активістів не робити гучних заяв, не вчиняти самосуд, а максимально докластися, щоб, попри будь-які впливи, для цих 13 осіб було справедливе покарання згідно законів України», – ​йдеться у дописі.

Джерело: Стик

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

P. S. Зазначимо, що років п’ять тому в Івано-Франківську до подібного злочину з розбещення неповнолітньої сироти разом з арабами були причетній й студенти-медики індуси. Тоді вони відбулися тільки легким переляком і переводом до іншого профільного ВНЗ. Мабуть, щоб і там розбещувати неповнолітніх?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності