Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Пограбували кількох перехожих

Так у Коломиї двоє студентів за один вечір напали на трьох перехожих жінок. Після цього поїхали на таксі до дівчат.
Першу жертву, 25-річну місцеву жительку, підстерегли в дворі будинку по вулиці Привокзальній. Один з студентів ударив її пляшкою по голові. Дівчина впала на землю. Нападники намагалися вирвати з її рук сумочку, але це їм не вдалося, тож вони ретирувалися. Потерпіла ж з розбитою головою звернулася за медичною допомогою в районну лікарню, де їй наклали шви. Тим часом розлючені невдачею грабіжники через півгодини вирвали сумочку з рук 28-річної городянки біля магазину «Садиба».

Потім через усе місто пройшли пішки до автовокзалу, де напали на стареньку жінку. Пенсіонерка якийсь час бігла за негідниками й просила повернути їй хоча б документи, але ті не послухалися. Випот­рошили бабусину сумочку від грошей і викинули в озеро.

Після цього зловмисники на таксі поїхали на квартиру до своїх дівчат. Однак невдовзі цю гулянку на чужі кошти перервали працівники місцевого карного розшуку. Студентів затримали й вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
Можливо, що повнолітнім студентам, які навчаються обробці деревини, їхні професійні навики не абияк стануть у пригоді десь у виправній трудовій колонії?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності