Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПОЇЗДКА НА БАТЬКОВОМУ АВТОМОБІЛІ…

Працівники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом ДТП зі смертельним наслідком у селі Бринь Галицького району. Водночас правоохоронці застерігають підлітків від таких небезпечних вчинків та закликають батьків не допускати керування автотранспортом неповнолітніми.

Аварія, внаслідок якої загинув юнак, а троє його товаришів травмувалися, трапилася у неділю близько 23 години. Як наразі відомо, 16-річний хлопець не зміг впоратися з управлінням батьковим автомобілем «ВАЗ 2101», яким, до того ж, взявся керувати у темну пору доби та на мокрій від дощу дорозі. Як наслідок, в одному з сіл сусіднього Галицького району він не втримав авто на проїжджій частині та з’їхав у потік. Від отриманих тілесних ушкоджень юний водій помер на місці аварії. Трьох пасажирів «Жигулів», його односельців віком 22, 18 та 15 років, доставили до Галицької лікарні. У всіх потерпілих діагностовано черепно-мозкові травми, у наймолодшого, крім цього, травма грудної клітки, а у 18-річного – пошкоджено хребет.

Працівники поліції з’ясовують усі подробиці цього випадку. Разом з тим поліцейські наголошують на неприпустимості керування автотранспортом особами, які не досягнули 18-річного віку, а відтак не мають належних знань та навиків, що підтверджуються наявністю посвідчення водія відповідної категорії. Переоцінка власних можливостей та бажання похизуватися увправності водіння транспортних засобів нерідко коштує надто дорого. Пам’ятайте про це!

ВУПД ГУНП в Івано-Франківській обл.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності