Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Покалічена дочка кричала «мама» і намагалася підповзти до вже мертвого тіла матері (відео+18)

У Броварах п’яний поліцейський збив маму з дитиною і намагався втекти …

Про це повідомляє ІА КиївОперативний і просить зв’язатися з нею опікунів дівчинки для організації допомоги, а також буде вдячною за інформацію по водієві.

Так вчора, 4 жовтня, близько 17:40 на пішохідному переході навпроти МКЦ «Прометей» нетверезий водій – працівник поліції – збив матір та дочку. Жінка загинула на місці події, дівчина отримала травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомили свідки, вони сиділи на лавці біля «Прометея» і почули різкий звук автівки, який і привернув їхню увагу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Коли повернули голову, то побачили, як від удару Volkswagen Passat двоє жінок, що рухалися пішохідним переходом від «Прометею» в напрямку бібліотеки, «перевернулися в повітрі». Дівчину відкинуло на зелену зону до дерев, а жінку старшого віку, за словами свідків, Volkswagen збив двічі – вдруге в повітрі.

Покалічена дочка кричала «мама» і намагалася підповзти до вже мертвого тіла матері …

За словами очевидців, автівка не зупинилася і поїхала далі в напрямку центру. Однак ДТП помітили мотоциклісти, які намагалися зупинити Volkswagen Passat. Ймовірно водій хотів об’їхати мотоциклістів, але не справився з керуванням і вже через кілька метрів ударився в дерево біля міськвиконкому.

Свідки кажуть, що поліція прибула на місце події досить оперативно. Водій Volkswagen вийшов із автівки і намагався втекти, однак правоохоронці втікача затримали.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування також буде знято з посади, повідомляє інформагенція…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності