Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Покажіть Столтенбергу і Байдену, як виглядають справжні мужики з яйцями, – Джонсон і Зеленський гуляють Києвом (повне відео)

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, не зщважаючи, що в Україні зараз точиться війна і ворог не так далеко відступив від її столиці, все ж вчора, як і планувалося, завітав до Києва, де зустрівся із найпопулярнішим у США і світі президентом Володимиром Зеленським для обговорень, а потім із ним, майже при повній відсутності охорони, прогулявся центром міста (повне відео дивіться нижче).

Джонсон вважає, що звірства у містах і селах на північ від Києва у підсумку завдадуть шкоди Путіну.

Про це він заявив у виступі в Києві, після завершення переговорів з президентом Зеленським.

Борис Джонсон вважає, що воєнні злочини, здійснення яких визнали вже чимало світових лідерів, що більше вдарили по сприйняттю чинного російського лідера.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Те, що Путін зробив у Бучі, у Ірпіні, ті злочини – завдали нищівного удару його репутації та репутації його уряду“, – заявив він

Прем’єр Британії також заявив, що він та Зеленський зійшлися у оцінках того, що Путін не облишив мрію захопити Київ, тому світова спільнота має зробити все, щоби цього не сталося.

Ми тривалий час обговорювали те, що це відведення (військ від Києва) є тимчасовим, тому на Путіна необхідно тиснути“, – наголосив він, пообіцявши, що Лондон і надалі буде підвищувати санкційний тиск на РФ.

За його словами зараз світ перебуває на етапі формування свого майбутнього, і події в Україні мають безпосередній вплив на це. “Ми зараз формуємо бачення нашого майбутнього. Війна визначає бачення майбутнього й України“, – наголосив він, додавши, що світ почав сприймати Україну принципово інакше.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джонсон привіз до Києва обіцянку щодо постачання 120 бронемашин та протикорабельної зброї, якої бракує Україні.

За прикладом туманного Альбіону зараз низка держав Заходу теж збільшує постачання зброї для України. Зокрема, опубліковане відео, як Словаччина надсилає в Україну дивізіон ППО С-300.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності