Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Показова кібервійна “агента Меркель”

Німецький канцлер Ангела Меркель, яка звітує телефоном Путіну, заявила, що Німеччині слід створити кібервійска, оскільки гібридна війна з їх використанням є частиною військової доктрини Росії.

«Було б правильним створити кібервійска, оскільки гібридна війна є частиною військової доктрини Росії – абсолютно офіційно», – сказала Меркель під час дебатів з оборонного бюджету в Бундестазі, передає Die Welt.

Також канцлер зазначила, що виступає за збільшення оборонних витрат країни, але не для гонки озброєнь, а на підготовку до можливої оборони. Збільшення оборонного бюджету дозволить бійцям Бундесверу гідно виконувати завдання міжнародних місій НАТО та національної оборони.

«Звичайно, ми повинні бути готові до оборони. Інакше у нас немає шансів», – сказала Меркель.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше “ЗЛ” повідомляла, що депутати прийняли закон про основи кібербезпеки України. А в Дніпрі вже відкрили центр протидії кібератакам.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності