Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Поки мер ганяє на велосипеді, його головний паркувальник п’яним на авто вчинив ДТП

Вчора, 4 квітня, близько 18 години на вулиці Вовчинецькій в Івано-Франківську сталася ДТП. 

У патрульній поліції повідомили, що 33-річний водій  Volkswagen Tiguan не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з Renault Kangoo, який рухався попереду. Обидві машини отримали суттєві пошкодження.

В керманича Volkswagen виявили ознаки сп’яніння – тест на “Драгері “показав 2, 47 проміле алкоголю в крові (при допустимих 0,2 проміле).

На нетверезого чоловіка склали адмінматеріали за вчинення ДТП та кермування під дією алкоголю, його чекає суд.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомляє близька до міського голови ІА  “Галка” , посилаючись відразу на кілька джерел, п’яним водієм виявився працівник франківської мерії – інспектор комунальної інспеції з паркування Вадим С.

У коментарі “Галці” пасажирка Renault Kangoo повідомила, що внаслідок ДТП отримала травми – струс мозку та розтягнення зв’язок шийного відділу хребта.

Вона перебуває під наглядом медиків.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності