Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПОКИНУТІ ГЕРОЇ

Героїв треба знати в обличчя: в мережу виклали фото екіпажу тральщика «Черкаси».

Морський тральщик «Черкаси», який стоїть в озері Донузлав, продовжує бути вірним Україні і готовий до відбиття атак з боку російських окупантів.
Про це «Українській правді» повідомив у вівторок вранці старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини старший матрос корабля «Черкаси» Олександр Гутник.
«Морський тральщик «Черкаси» продовжує нести військову службу в озері Донузлав під українським прапором. Третю добу корабель ходить по території озера, не зупиняючись, бо за словами командира корабля, капітана 3-го рангу Юрія Федаша, тільки так ми можемо захистити себе від нападу російських військових», – зазначив Гутник.
«Штурму за цей час не було, але в озері постійно знаходиться рибацьке судно, на якому ймовірно дислокуються штурмові групи військових РФ та швидкохідний російський катер», – розповів він.
«Морально-психологічний стан екіпажу на високому рівні, всі готові до відбиття атак, незалежно від того, що зі сторони загарбників надходили погрози щодо застосування грубої фізичної сили при спробах екіпажу чинити спротив. Слава Україні! З повагою, екіпаж морського тральщика «Черкаси», – зазначив Гутник.
Тим часом Олександр Рудоманов виклав у Facebook фото екіпажу тральщика «Черкаси». Знайомтеся з українськими героями:
Джерело: УП

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності