Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Поляків з російськими грошима вгамують тільки санкції США і ЄС…

Польські протестувальники тимчасово припинили блокування пункту пропуску «Устигул-Зосин».

Про це повідомляє пресслужба західного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Протягом 24 лютого пропуск вантажних та легкових автомобілів у вказаному пункті перетину здійснюється встановленим порядком на вʼїзд та виїзд.

«Біля решти пунктів пропуску з Польської сторони на Україно-Польському кордоні протестувальники продовжують обмеження руху вантажних транспортних засобів», – додає пресслужба.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше «Укрзалізниця» повідомила про те, що невідомі втретє висипали українське зерно.

Нагадаємо, 23 лютого делегація Кабінету міністрів України прибула на кордон із Польщею для врегулювання питання блокування, але польські урядовці зустріч проігнорували.

Раніше президент Володимир Зеленський анонсував приїзд на кордон української делегації, але при цьому визнав, що згоди на переговори від польської сторони нема.

Також ми писали, що Україні вітає намагання Польщі розблокувати кордон для постачань військової та гуманітарної допомоги. В уряді України очікують на зустріч з польськими колегами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що станом на ранок 23 лютого у чергах на перетин кордону на території Польщі залишаються понад 2400 вантажних транспортних засобів.

Водночас дволика зрадлива Польща вимагає у США військової допомоги для України:

Якщо Конгрес Сполучених Штатів не схвалить допомогу Україні, багато країн світу почнуть розробляти власні програми ядерної зброї, щоб захистити себе.

Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський у інтерв’ю агентству Bloomberg.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності