Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поляки діагностували “курячу сліпоту” в українських митників…

Під час проходження митного контролю у пункті пропуску Гребенне польські правоохоронці затримали громадянина України, який перевозив контрабандні 22 тисячі пачок сигарет, які пропустили українські митники.

Про це повідомляє Податкова адміністрація у Любліні (РП).

Підозри польських митників викликала вантажівка, що перевозила деревне вугілля. Вона в’їхала до Польщі з України через КПП «Рава-Руська». Транспортний засіб був підданий рентгенівській перевірці та оглянутий службовим собакою. І результат рентгену, і пильний ніс пса вказували на можливість приховування додаткових товарів у вантажівці.

Детальний огляд підтвердив підозри. Офіцери виявили нелегальні сигарети в мішках з деревним вугіллям, яке транспортувалося з Маріуполя в Голандію. Всього було виявлено 22 243 пачки ринковою вартістю понад 330 тисяч злотих (майже 2,5 млн грн).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водій транспортного засобу, 29-річний громадянин України, не визнав себе винним у спробі контрабанди.

І сигарети, і TIR були затримані польськими правоохоронцями для подальшого розслідування.

Як повідомляє податкова адміністрація у Любліні, цьогоріч це перша така велика партія контрабандних тютюнових виробів, що була затримана на польсько-українському кордоні у Люблінському воєводстві.

Цікаво, що куратором митного посту «Рава-Руська» офіційно є перший заступник начальника Галицької митниці Володимир Цабак (відповідності до наказу «Про розподіл обов’язків між керівниками Галицької митниці»).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Колишній керівник української митниці, визнаний експерт митної справи Павел Верещагин на своїй сорінці у Фейсбуці Павел Верещагин відкрито говорить про «важкі корупційні трудові будні» працівників Держмитслужби:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності