Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Полічили кількість громадян, які втекли з України через війну

Через війну, розв’язану російськими агресорами, станом на червень цього року за кордоном перебувають 8 млн 177 тис. громадян України (тобто близько 20% населення країни до початку повномасштабного вторгнення).

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА з посиланням на дані, отримані в МЗС України.

Майже половина з тих, хто виїхав, перебуває в трьох країнах: Польщі (22%,) Німеччині (15%) та США (11%). У Чехії знайшли прихисток 7,9% громадян України, в Італії – 5%, у Канаді – 4,9%, в Іспанії – 3,4%, в Ізраїлі – 2,75%.

Загалом в Україні наразі проживає близько 33 млн людей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також ми писали, що Міністерство освіти й науки Норвегії дозволило відкривати для українських біженців тимчасові центри денного перебування дітей.

Ще ми повідомляли, що з понад 8 млн біженців заявки на отримання статусу тимчасового резидента в сусідніх західноєвропейських країнах подали понад 5 млн українців.

А більшість працездатних українців (84%), які виїхали через війну до Польщі, працевлаштувалися в цій країні.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності