Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Політпартії Львівщини скуповують Дубневичі?

Українську політичні партії поступово втрачають обличчя в регіонах, а місцева преса щораз більше пише про контроль над ними представників олігархії. Цей процес особливо посилився на Львівщині, де місцеві олігархи брати Дубневичі встановили контроль практично над всіма партійними осередками рейтингових партій.

ЗМІ багато писали, як директори різних фірм Ярослава Дубневича, депутата Верховної ради України і члена фракції БПП керували виборчими штабами кандидата в Президенти Юлії Тимошенко. Після нищівної поразки, соратник ЮВТ Роман Ілик зійшов з політичного олімпу. На заміну йому підготували молодого бізнес-патнера братів Дубневичів Ігоря Коця, кандидата на парламентських виборах у 2014 році. Центральний офіс на Турівській вперто «не бачить» впливу людей з команди президента Петра Порошенка. Ясна річ, це стало наслідком того, що партійні осередки «Батьківщини» на Львівщині є лише на папері, а підтримка партії серед виборців є мінімально.

Цього року також вдалось захопити «Народний Фронт». Керівником обласної структури, Київ назначив діючого нардепа Михайла Хміля. Під час президентської кампанії він коротко очолював на Львівщині виборчий штаб кандидата Петра Порошенка. Михайло Хміль і не приховую, що є ставлеником братів Дубневничів. Вже почались конфлікти серед членів партії, оскільки рядові партійці переконані, що їх «будуть зливати на місцевих виборах», щоб не створювати конкуренції партійцям з БПП.

Радикальну партію на Львівщині очолює Юрій Візняк. В недалекому минулому він перебував на посаді голови райдержадміністраці в Городку, серці виборчого округу Ярослава Дубневича. Завдяки тісній співпраці, на останніх парламентських виборах вдалось переконати місцевих членів «Народного Руху України», балотуватись в одномандатних виборчих округах від Радикальної партії України. Не є таємницею, що грошовий гаманець «рухівців» знаходиться також в Ярослава Дубневича.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вже нині можна передбачити, хто переможе на місцевих виборах на Львівщині. Це, безперечно, кандидати від БПП-Солідарність. Їм конкуренції не буде.

Джерело: Хвиля

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності