Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поліцейські в Дніпрі побили свого колегу, щоб не виказав їхні злочини

У понеділок, 17 травня, співробітник патрульної поліції в Дніпропетровській області, старший сержант Максим Калиняк заявив, що його побили колеги по службі, щоб перешкодити поїздці до Києва, де він збирався розповісти про порушення, які він нібито зафіксував у обласному управлінні патрульної поліції.

Відео, на якому у поліцейського до крові розбите обличчя, він опублікував на своєму Youtube-каналі.

 

Напад На Співробітника

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За його словами, інцидент стався в кінці зміни, після здачі зброї. Напад нібито скоїли троє співробітників поліції на чолі із заступником начальника УПП в Дніпропетровській області В’ячеславом Маслюком.

Калиняк також заявив, що хотів зафіксувати на відео ознайомлення з наказом, але з яким саме не уточнив.

 

Побило Керівництво УПП

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Патрульний стверджує, що збирався у вівторок, 18 травня, відправитися до Києва, щоб доповісти про порушення, які відбуваються в обласному управлінні патрульної поліції.

Максим Калиняк припустив, що відео з камер спостереження, які зафіксували напад на нього, будуть видалені. Постраждалого забрала з місця інциденту швидка допомога.

 

Їду В Швидку Після Нападку Керіаництва

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У прес-службі патрульної поліції України повідомили, що з’ясовують обставини цієї події.

Те, що відбулося буде розслідуватися, будуть зроблені певні висновки. Не потрібно розганяти зраду, мовляв, все пропало. На місце виїжджала слідчо-оперативна група поліції, яку викликав на допомогу цей поліцейський“, – повідомила нам речник поліції Дніпра Людмила Копиленко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності