Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Поліцейський подарував коханій “стару” перепустку проїзду площею Ринок?! – легенди Кульпарківської зі Львова

Минулої неділі усю Україну облетів скандал, в центрі якого опинився начальник патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко, який вирішив зробити своїй коханій сюрприз, подарувавши їй червону перепустку на проїзд закритою для проїзду площею Ринок у місті Львові. Усе це розумниця-кохана зняла на відео і виклала у мережі, а далі все було, як нещодавно в Одесі… І ось тепер виявляється, що усунутий від посади Пилипенко подарував своїй коханій Василині “застарілий” дозвіл! Звісно, у Львові розташована найбільша в Україні психіатрична клініка по Кульпарківській, але таки спробуємо розібратися в цьому безглузді:

Перепустки в пішохідну зону на пл.Ринок – то як фішки в казино: це лише еквівалент певної суми. Можете мати блакитні, зелені і червоні … Але в основі – мають бути реальні гроші, які ви обміняєте на них, – пишуть львів’яни у соцмережах. – Так само з перепустками – папірець лише еквівалент того, що номер вашого авто є в базі. Сам папірець ніхто ні в кого на в’їзд у пішохідну зону не перевіряє! Тобто його колір і розмір фактично не мають ніякого значення. Бо система пропуску працює інакше.
Щоб вам опустили болард і ви в’їхали на пл. Ринок, має відбутися наступне – камера на в’їзді зчитує номер авто і в пункті муніципала висвітлює його, і там же система вказує якої ви категорії : мешканець, бізнес чи службовий спецтранспорт. Це якщо номер вашого авто є у базі. Відповідно вам опускають болард і ви вїжджаєте. Ніякої перепустки ви НЕ ПОКАЗУЄТЕ. Ви її можете взагалі не мати.
Якщо ж номера авто нема у базі – досвідос! Вас не впустять.
Ось і вся суть пропускного режиму.
Де має значення колір і формат перепустки. У вихідні і святкові дні поліцейскі по них пропускають водіїв у закритий центр. Так, червона вже не дійсна. Це якщо поліцейський знає про це. Бо хтось знає, а хтось ні.
Ірина Тихоліз, керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс», після набрання скандалом обертів повідомила, що червоні перепустки не дійсні вже 2 роки, і в базі немає номера Василини з облради!
– І я вірю в це, пише львів’янка Віка Балицька, – Зараз нема. А раніше? Бо все, що можна кудись внести, при потребі можна й винести. Чи він там був – цього ми достеменно вже не довідаємося.
А ось коментар чиновниці мерії і водія, який не показує ніякої перепустки, а просто говорить з муніципалом, після чого проїжджає:

ПОЧАТОК СКАНДАЛУ:

Дівчина радісно відреагувала на оригінальний подарунок, відповівши, що «можна тепер ви*обуватися на своєму мерсі по площі Ринок». Зафіксований момент на відео дівчина оприлюднила у своїх соціальних мережах. Відеоролик розповсюдився по різних каналах та пабліках ще швидше, а ніж перед цим фото та відео скандальної прес-офіцерки одеського Південного регіонального (того самого, який частково в окупації (Бердянськ та Херсонська область), частково в блокаді (Одеська область)) управління держприкордонслужби Іванки Плантковської із Парижу, так само викликавши «море» обурень зі сторони українців.

Зазначимо, що проїзд транспортним засобом центром Львова у неділю та святкові дні заборонений, а проїзд площею Ринок – завжди заборонений, повідомляє львівська “Варта-1”, а як же тоді попередня інформація?!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Героїнею ролику виявилася Василина Софранюк, помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції «ЄС» Андрія Думи. Нагадаємо, що Львівщина нині є базовою областю для “Європейської солідарності”, яка потиснула тут ВО “Свободу”. Також Василина працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради.

Враховуючи розмах скандалу, Департамент патрульної поліції прийняв рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування”, – йдеться у повідомленні.

«Залишається ще запитання до керівника депратаменту мобільності ЛМР Олега Забарило і керівника Тихоліз Ірини ЛКП Ратуша сервіс – це комунальне підприємство яке видає пропуски : як так сталося і хто це видав , з якої причини ?», – йдеться у повідомленні депутата Львівської міської ради Зінкевича.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності