Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поліція ОАЕ навчилася читати думки злочинців, і ніякого Маска з його “Теслою”…

У Дубаї поліція змогла розкрити справу про вбивство, використовуючи технологію «Memory Print», яка дозволяє вимірювати мозкові хвилі людини. Судово-медичні експерти застосували пристрій на підозрюваному, показуючи фото з місця інциденту, а його мозок «упізнав» їх.

Про це повідомили на сайті поліції Дубаї.

Підполковник Мухаммад Ісса аль-Хаммаді заявив, що поліція показала фотографії з місця злочину кільком підозрюваним, яких бачили на місці інциденту, однак лише в однієї людини змінились показники мозкових хвиль після того, як їм показали інструмент вбивства.

Хаммаді розповів, що експерти ретельно відбирали фотографії так, щоб лише люди, які були присутні на місці злочину або були до нього причетними, могли впізнати місцевість.

Після того, як вбивцю «вирахували», він зізнався в усіх подробицях злочину та його плануванні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Досягти таких результатів експерти кафедри судово-психологічної кримінології змогли завдяки довгій підготовці та численним експериментам.

У поліції кажуть, що технологія «Memory Print» пришвидшить процес встановлення винних у злочині та подання доказів судовим органам.

Генерал-майор Ахмед Ід аль-Мансурі, директор Генерального департаменту кримінології, заявив, що поліція буде і надалі вводити нову технологію у роботу правоохоронців для розкриття складних справ.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності