Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поліціянтку убив її коханець-слідчий? – Закарпатська трагедія

Про дивні обставини смерті 26-річної Катерини Карнаухової, лейтенанта Береговського відділення поліції Закарпатської області, які залишають багато питань, гудять соцмережі, але чомусь мовчать ЗМІ.

Так 19 травня 2018 року дівчину доставили в реанімацію з ознаками смерті мозку, де вона згодом й померла після 78 годин в комі.

За словами батька поліціянтки, позивний «Дід» батальйон «Донбас-Україна», позивний «Каа» полк «Азов», в той день, близько 3 години ночі, його доньці зателефонував одружений чоловік, з яким вона зустрічалася, і попросив приїхати в сусіднє село, яке знаходиться в 5 км від кордону з Угорщиною. А вже о 4:30 дівчину доставили в реанімацію.

Останні людиною, хто бачив Катю, був її «хлопець», колишній слідчий Береговського відділення поліції Закарпатської області, виходить він і перший підозрюваний, – каже батько Катерини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Незважаючи на явні ознаки насильницької смерті (синці, садна, зірвана сережка і шиньйон, явні ознаки сексуального насильства) місцевий патологоанатом констатував смерть в результаті хвороби.

Залишаються відкритими багато запитань:

  • Чому не хотіли відкривати кримінальну справу?
  • Чому не допитали свідків, зокрема «хлопця»?
  • Чому чергово-слідча група не виїхала як тільки надійшов виклик?
  • Чому не провели огляд місця події?
  • І нарешті, чому швидка стояла на місці 20 хв, під час зупинки серця дівчини, замість того що б відвезти її в лікарню, яка знаходиться в 8 хв від місця події?

Як зазначив батько дівчини, виконуючий обов’язки начальника поліції приїхав на розтин, на котрий самого батька не пустили. «Каа» викликав незалежного експерта з Ужгорода, який зафіксував численні травми і садна, констатував крововилив в мозок.

Тільки коли забрав доньку з моргу, вони мені повідомили, що відкрили кримінальну справу. Вони не честь мундира захищали, вони душу свою гнилу прикривали, – сказав «Каа».

Він упевнений, що справа не рухається саме через поліцію, яка безпосередньо пов’язана з подією. Залицяльник поліціянтки на наступний же день втік в Угорщину і не виходить на зв’язок. Адвокату «Каа» не дають ознайомитися з ходом розслідування і навіть просто поговорити зі слідчим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ніхто навіть не опитав свідків. Місцевий наркоман, який погодився показати їй поля “ганджубасу”, помер за день до нападу «від передозування», природно ніхто не розбирався. А наступної ночі сталася біда з Катею. Збіг? Не думаю, – сказав «Каа».

Для подальшого розслідування батько дівчини разом із адвокатом звернулися до Служби безпеки України, обласну і Генеральну прокуратуру. Сім’я дівчини впевнена, розслідувати дану подію на місці не можна, адже «тут всі пов’язані».

Бойові побратими «Каа» з полку Азов, місцеве відділення Національного корпусу надають максимальну підтримку сім’ї загиблої дівчини. Вони взяли на контроль проведення розслідування обставин вбивства дівчини і доб’ються справедливого покарання для винуватців трагедії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності