Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПОЛІТИЧНІ ХАМЕЛЕОНИ?

3 - ПОЛІТИЧНІ ХАМЕЛЕОНИ.Вчорашні регіонали рвуться до влади на Львівщині чи як робиться контрреволюція.
Сьогодні любі друзі поговоримо про таке ганебне явище на Львівщині, як псевдогромадськість, або заслані козачки. Маю на увазі конкретно такі собі громадські організація, як «Рабів до раю не пускають» та «Автосотня».
Керівником обох організацій виступає такий собі Іван Спринський.
Організації відзначилися тим, що під час Євромайдану у Львові відправляли людей на Київ. А зараз активно включилися у процес погодження громадськістю кандидатів на найвищі посади на Львівщині. Кілька раз «Рабів до раю не пускають» та «Автосотня» пікетували різноманітні структури, як от Львівську ОДА, Держархбудконтроль тощо.
Всі ми звісно раділи, що появилися такі активні хлопаки. Якби не одна прикрість.
Іван Спринський – член Партії Регіонів!!!

Іван Спринський
Коротко про Івана. Вперше засвітився у політиці у 2010 році, коли балотувався від Партії Регіонів до Львівської міської ради у 44 одномандатному виборчому окрузі. Набрав 145 голосів і не пройшов. Як зазначив у своїй сповіді на фейсбуці Іван, він вступив до Партії Регіонів, щоб підтримати голову обласного осередку Петра Писарчука, знаного і затятого регіонала. Можна просто просльозитися, які благородні цілі ставив перед собою Іван – «докласти зусиль до позитивних змін у місті Львові, як господарник (!), а не політик. Як ви знаєте, любі друзі, господарність – це улюблена тема і ознака ідейного регіонала.

Рабів до раю не пускають
До Партії Регіонів Івана затягнув такий собі добродій Богдан Хруставчук, голова «Молодих регіонів» Львівщини. Вони разом займалися бойовим гопачком. Чотири роки друзяки тусили собі в своє задоволення в Партії Регіонів. Хруставчук навіть став начальником управління молоді та спорту ЛОДА. Тоді, очевидно, у них і народился ідея створювати фейкові громадські організації, якими можна було би прикриватися як щитом у своїй діяльності. У Хруставчука, щоправда, не залагодилася робота на посаді начальника управління. І він злиняв звідти. Незабаром Хруставчук почав апробовувати фейкові громадські організації. Одна з них «Молодь за розвиток Львівщини» подала в суд на очільника ЛОДА Шемчука за бездіяльність в частині ремонту доріг.
Як каже стара римська мудрість: «Не можеш побороти ворога – очоль його!».
Коли почався Львівський Євромайдан ригівські почвари з Києва почали тиснути на Писарчука, що він там розвів у себе на вотчині. Було вирішено впровадити козачка в молодіжні структури Євромайдану. На таку роль вибрали Івана.
І ось 6 грудня 2013 року Іван Спринський «прозрів» і подав заяву на вихід з Партії Регіонів З полегшенням Іван завзято взявся за агентурну діяльність і почав демонструвати бурну роботу. Уже через тиждень державне телебачення називало нашого героя Координатором Львівського Євромайдану, хоча це абсолютно не відповідало дійсності.

Спринський –координатор
Як вам, стрибочок з антидержавної партії в опозиційне середовище. З метою втертися в довіру, друг Боді Хруставчука створив організацію «Рабів до раю не пускають» на базі колишніх гопаківців, а також «Автосотню». Відтепер всю інфу, здобуту на Львівському Майдані, Іван зливав своїм керівникам – Хруставчуку і Писарчуку. Зауважте, людина, яку він шанує, Петро Писарчук, до останнього тримався за Партію регіонів і все ніяк не хотів з нею розлучатися. Недаремно, про автобуси, що відправлялися з Майдану до Львова, ДАІ знало все до деталей.
Після перемоги Революції Гідності Іван Спринський, колишній регіонал, взявся за люстрацію, очищення влади, а також за дискредитацію партій, які брали активну участь у Революції. Як вам розвиток подій?
Під шумок «Рабів до раю не пускають» почали тролити правоохоронні органи, пхатися в громадські ради при цих структурах, блокувати призначення чиновників на різні посади. Зокрема, Івана дуже зацікавила громадська рада при прокуратурі.

Спринський і прокуратура
Найбільшого апогею контрреволюційна діяльність Івана Спринського досягла під час істерики з призначенням на посаду очільника МВС Дмитра Загарії, колишнього начальника охорони Ахметова у Західенерго та правої руки ОЛЕГА САЛА у 2002-2005 роках. Підпис фейкової організації «Рабів до раю не пускають» за Загарію став одним з визначальних для переконання Авакова призначити одіозного мєнта на посаду начальника УМВС у Львівській області.
Прикриваючись щитом громадськості Іван не забуває просувати ідею аполітичності Постреволюції Гідності. Пам`ятаєте, як це робилося під час Львівського і Київського Євромайданів, що вилилося у роз`єднанні потенціалів. Слава Богу, тоді студенти, молодь, громадськість і політики схаменулися вчасно.
Але сьогодні ми спостерігаємо те саме. 28 квітня Іван разом з дружніми організаціями як комуняцька профспілка «Захист праці» та ригівська ГО «Цунамі» вийшов пікетувати опозиційного очільника ЛОДА.
Прочитав, передай іншому, не можна допустити контрреволюції на Львівщині!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

P.S. Як ви гадаєте, хто є теперішнім керівником Івана?

Джерело: Livejournal

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності