Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Політичні танці довкола глави МВС Авакова, – у відставку чи на підвищення ?

Офіс Президента готує чомусь аж на осінню сесію Верховної Ради звільнення глави МВС Арсена Авакова, давши хід торішній постанові ВР про його відставку.

Про це пліткують нардепи у фракції Слуга народу. За цією інформацією, доля Авакова може вирішитись вже цієї осені, якщо таке рішення буде ухвалено, але поки що немає остаточної згоди з приводу того, як це реалізувати.

«Схоже, президент вже відчув, що може і сам усім управляти», – розповів один з депутатів, зауваживши, що яким би не був Аваков, але він є єдиною противагою Зеленському і його звільнення перетворить ОП на одноосібний орган ухвалення рішень в державі.

Також в Офісі на печерських пагорбах кажуть, що подальше перебування Авакова в кріслі дійсно обговорюється, але остаточного рішення, чи звільняти міністра, президент поки не ухвалив.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 5 червня у Верховній Раді зареєстрували постанову про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Під проектом постанови підписалися 56 народних депутатів, 35 з яких – від фракції «Слуга народу».

Постанова з’явилася після завершення розслідування правоохоронним комітетом ВР дій поліції в історії зі зґвалтуванням жінки в Кагарлику та перестрілки в Броварах.

Президент Володимир Зеленський не розглядає можливість відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова до завершення розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. А парламент схвалив звіт голови МВС.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності