Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Полковники СБУ хіба стріляють собі у скроню за 30 тис. грн?..

Полковника СБУ Дмитра Бакаєва виявили застреленого у своєму кабінеті в Києві. Він залишив передсмертну записку, у якій пояснив причини самогубства.

Про це у правоохоронних органах. Повідомляється, що полковник пішов із життя ще 25 серпня.

“В офісі службового кабінету було виявлено тіло заступника начальника першої служби Управління спецзв’язку СБУ Дмитра Сергійовича Бакаєва,  1976 року народження”, – повідомляється.

Зазначається, що на тілі було виявлено вогнепальне поранення голови, що проходить крізь праву скроневу ділянку. У момент огляду тіло лежало на спині поряд із робочим столом. На підлозі біля лівої ноги знайшли пістолет Макарова, який є службовою вогнепальною зброєю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Причиною смерті, вважають, став кредит на житло. При цьому в повідомленні йдеться, що Бакаєв розраховував на 30 тисяч грн від держави, обіцяні тим, хто працює на фронті, але не бере участі у бойових діях. Однак йому не вдалося отримати ці виплати.

Біля тіла Бакаєва також знайшли записку з поясненням причин такого вчинку (стилістику збережено).

“В моєї смерті прошу винити Пучкова А.В. за його особисте предвзяте ставлення до мене, нівелювання статусу як працівника, приниження моєї честі та гідності, постійні причіпки до роботи, яку я виконую та крики на мене, а також незрозумілі вказівки щодо відпрацьованих документів, які неможливо виконати. Окрім того, методи керівництва Юрченка В.А. перетворили це управління на концлагерь, в якому неможливо працювати ні морально ні фізично”, – написав Бакаєв у записці.

Як повідомили с службі, обставини смерті співробітника досліджують у межах кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Служба безпеки України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого співробітника. Спецслужба надає максимальне сприяння Нацполіції для повного, об’єктивного та неупередженого розслідування“, – додали в пресслужбі СБУ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності