Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Польща збирається репатріювати осіб польського походження з України

В той час, як країни-лідери ЄС зайняті розміщенням у себе мільйонів мусульмаських мігрантів-»терористів» з Африки, Близького та Середнього Сходу, МВС Польщі, країна яка відмовилася потурати у цій безглуздій примсі ЄС, готує закон про репатріацію осіб польського походження з України – ​повідомляє radiopolsha.pl.

«Міграційна політика Польщі повинна бути спрямована насамперед на схід Європи. Це натуральне напрям, яке є предметом інтересу Польщі, а репатріація є одним з елементів міграційного процесу. Для Польщі важливо працювати у східному напрямку з демографічної і економічної точок зору. Це великий шанс для нас», – ​сказав віце-міністр внутрішніх справ Польщі Якуб Скиба.

За його словами уряд працює над законопроектом про репатріації осіб польського походження з України.
Якуб Скиба зазначив, що міністерство має намір розширити категорії осіб, які можуть скористатися цим правом. Чиновник підкреслив, що мова йде в першу чергу про громадян України польського походження, а також інших країн європейської частини колишнього СРСР.

«Якщо Польща хоче утримати ритм економічного розвитку, то вона повинна відкритися для міграції, яка повинна бути ефективною і принести користь країні,» – ​додав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заступник глави МВС Польщі в якості прикладу згадав про економічних мігрантів з України, які працюють у Польщі. Він підкреслив, що це «значуща сила, що підтримує економіку».

Також Якуб Скиба не виключив, що держава буде частково фінансувати гміни, які будуть приймати репатріантів.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності