Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Польщі заявили, що роботи для трудових мігрантів вже немає

Глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський заявив, що його країна вже не є метою для іноземних працівників.

Про це міністр сказав в ефірі rmf.fm.

“Польща не є метою міграції, оскільки тут немає роботи. Це наші попередні уряди дали Європі два мільйони мігрантів (з Польщі – ред.). Сьогодні Польща не є метою для трудових мігрантів “, – констатував Ващиковський.

Він зауважив, що трудових мігрантів потрібно відрізняти від біженців. Міністр заявив, що біженці, яким дійсно щось загрожує на батьківщині, можуть розраховувати на те, що в Польщі розглянуть їх заяву.Нагадаємо, за різними підрахунками в Польщі на сьогоднішній день може перебувати до 1 млн трудових мігрантів з України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У минулому році попередній уряд Еви Копач зобов’язався прийняти 7 тис. біженців з півдня. Нинішній уряд Беати Шидлов підкреслює, що для прийому біженців немає відповідних умов. У березні в Польщі мали прибути перші 100 біженців. Однак польські спецслужби з міркувань безпеки не погодилися прийняти жодного з них.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності