Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Польща змінила умови пересування водіїв: 4 людини на 9-місний бус

У 9-місних бусах допускаються тільки 4 людини. Польща змінила умови пересування водіїв.

У зв’язку з новою війною COVID-19 Польща змінила умови пересування в мікроавтобусах. Згідно з новим обмеження, транспортні засоби, призначені для перевезення більше семи і не більше дев’яти осіб, включаючи водія, можуть перевозити тільки половину сидячих пасажирів.

Обмеження не поширюються на поїздки осіб, які разом живуть, а також на перевезення інвалідів з використанням спеціальних транспортних засобів. Транспортну галузь це торкнеться тільки в тій мірі, що зараз водії не зможуть нормально добиратися до місця, де актуально знаходиться вантажний транспортний засіб.

До сих пір обмеження на кількість пасажирів в транспортних засобах в Польщі поширювалися на громадський транспорт – в такому транспортному засобі одночасно може бути зайнята або половина сидінь, або 30 відс. всіх місць.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нове обмеження стосується всіх, хто пересувається, в тому числі і заробітчан, що переїжджають на мікроавтобусах до Польщі на роботу або повертаються додому, а також перевезень на місце роботи. Тобто, якщо ви власник мінівена, наприклад Volkswagen T6, і хочете забрати на роботу колег, зможете забрати тільки половину з них.

Варто відзначити, що згідно з постановою Ради Міністрів від 2 листопада 2020 р половина пасажирів в 9-місному мікроавтобусі це 4, а не 5 чоловік. При цьому вважати треба разом в водієм, тобто 3 + 1.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності