Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Польське МЗС не вибачилося за шовіністів з Вроцлава, які хотіли “відчути смак української крові” (відео)

У Вроцлаві в хостел, де мешкають українські заробітчани в Польщі в ніч із суботи на неділю 26 грудня увірвалася банда польських шовіністів, що хотіли повторити звірства над українцями своїх дідів з “Армії крайової” на Волині.

На біду чотирьох цих шовіністів, вони не знали, що тут нарвуться на одного ветерана АТО, але подібний напад шовіністів, що таємно фінансуються Москвою, на хостел, де живуть українці, на жаль, далеко не перший і, мабуть, не останній. Тільки шкода, що МЗС Польщі та України наче в рот води набрали, замість засудити шовіністів, таким чином даючи людям право на самосуд, а потім західні польські ЗМІ запитують “чому бидло забило пана великопшека“? – Відповідь на поверхні, пане Кулеба, – пишуть українці у коментарях і запитують, чи раптом пан міністр закордонних справ України не був посвяченим нещодавно у Гуті польським президентом Дудою у коронну шляхту?

Одним з перших, хто повідомив у соцмережі ФБ про напад і знущання над українцями був Віталій Корун, який також виклав дане відео:

В хостел де живуть українці, вночі, вибивши з ноги двері, увірвалися четверо поляків, звісно що п’яні, і почали кричати що вони “бажають відвідати української крові”..
Але на їх біду в цьому хостелі в той час був танкіст з Айдара.
Акс виконав їх бажання – ці дебіли відчули смак крові, тільки своєї..
У двох із нападавших на українців вибиті зуби, двоє інших тупо повтікали, побачивши як Акс тих “пригощає”..
Поліцію не викликали, викинули цих мудаків на вулицю.
Акс в нормі, тільки кулак свій трохи пошкодив.
Айдар Акбар“, – написав Віталій…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності