Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Польські митники перехопили готівкову контрабанду з України

22 вересня на автомобільному переході «Рава-Руська – Гребенне» (Україна-Польща) польські митники затримали групу осіб, що перевозила 650 тис. євро без необхідного декларування. depositphotos_86146786-stock-photo-fifty-euro-banknotes-in-a

За інформацією наших джерел, зловмисники покидали Україну на автомобілі марки Мерседес (державний номерний знак – КА0007ВХ).

В автомобілі перебували: Вадим Каган, Андрій Посметюк, Боян Малік (громадянин Хорватії) та Вікторія Князєва, 1975 р. н. Остання, за інформацією наших інсайдерів, була за кермом.

Власне, Вікторія Князєва – ексдружина очільника Національної поліції України. У деклараціях за останні три роки Сергій Князєв її не вказував, отже, вони розлучились, принаймні офіційно.

Походження коштів наразі встановлюють польські правоохоронці, четвірка затриманих – досі у них.

Начальник пресслужби Львівської митниці у коментарі журналістам зазначив, що «наразі у них немає жодної офіційної інформаціії».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності