Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Польські роботодавці вимагають скасування карантину для українців

Уповноважений з питань малих та середніх підприємств Адам Абрамовіч звернувся до віцепрем’єрки Польщі Ядвіги Емілевич з проханням скасувати карантин для працівників зі Східної Європи.

Як повідомляє польська ІА Yavp.pl із посиланням на сайті Уповноваженого йдеться про прохання про скасування обов’язку відбувати карантин, насамперед, для працівників з України та Білорусі, пов’язане з непростою ситуацією польських роботодавців.

Як зазначається, польські роботодавці на сьогодні відчувають істотні проблеми з працевлаштуванням іноземців, оскільки змушені чекати зайві 10 днів, поки люди, які перетнули кордон, відбудуть карантин. Крім того, є й інші незручності.

Працівники, які їдуть на вихідні додому, наприклад, в Україну чи Білорусь, після перетину кордону не можуть повернутися на роботу до Польщі без відбуття карантину”, – зазначає Адам Абрамовіч.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відтак Уповноважений з питань малих та середніх підприємств попросив уряд повністю скасувати карантин для осіб, які перетинатимуть зовнішній польський кордон (Україна, Білорусь, Росія) з метою працевлаштування в Польщі.

Лист Адама Абрамовіча був надісланий 9 вересня. Реакція уряду поки що невідома.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності