Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Польські тітушки з рублями рф заблокували два пп на кордоні

У пунктах пропуску «Ягодин» і «Рава-Руська» польські протестувальники повністю заблокували рух вантажних транспортних засобів у бік Польщі. Там взагалі не пропускають вантажні транспортні засоби з України.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

За його словами, перекрито рух вантажівок на двох пунктах пропуску – «Ягодин» та «Рава-Руська» .

«Тут за останній період маємо нульові показники перетину кордону на виїзд з України. Звісно, що певну кількість вантажних транспортних засобів вони пропускають в бік України, але це далеко від ідеалу, від тих можливостей кожного з цих напрямків», – сказав речник ДПСУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В бік України, зокрема, через пункт пропуску «Ягодин» за минулу добу прослідувало близько 60 вантажівок, додав Демченко.

Лише у березні через блокування польськими фермерами кордону Україна втратить 6,5 млрд грн митних надходжень.

У Польщі фермери анонсували на середу, 20 березня масштабні акції протесту по всій території країни. Зокрема, планують демонстрації з сільськогосподарською технікою та блокади у близько 400 місцях. Також зачеплять і десяток важливих доріг на під’їзді до Варшави.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності