Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Полювання на “валютників” провела поліція у Мукачеві, – валюту конфісковано

Вчора у Мукачеві правоохоронці провели відпрацювання щодо здійснення на території міста валютних операцій.

У Мукачівському відділі поліції, в рамках відпрацювання було перевірено осіб, так званих “валютників”, які провадили свою діяльність на ринках “Центральний” (“зелений”) та “ГІД”. Зокрема, перевіряли наявність документів та дозволів. Виявлених під час відпрацювання осіб було доставлено до відділку поліції та складено відповідні протоколи.entry1008257134

Правова кваліфікація – ст. 162 КУпАП – Порушення правил про валютні операції. Грошові кошти у порушників вилучено. Справи будуть передані до суду.

Також слід зауважити, що згідно з чинним законодавством України, незаконні скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей як засобу платежу або як застави – тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності