Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Помер український турист, побитий росіянином у Туреччині

В одній з лікарень Туреччини помер 57-річний український турист із Запоріжжя, який тиждень перебував у комі після того, як 7 липня його у п’яній  бійці побив турист з Росії на курорті в Анталії.

Згідно з інформацією, підтвердженою у дипломатичних колах, чоловік помер 14 липня.

Так сьогодні, у суботу, в аеропорту Запоріжжя готувалися прийняти літак санавіації з Анталії з потерпілим українським туристом, однак за кілька годин до прильоту літака рейс несподівано скасували.

Чоловіка не встигли транспортувати до України, хоча підготовка для цього проводилася, за побажанням родичів та попри застереження лікарів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потерпілий перебував у важкому стані і до летального фіналу могло призвести перепідключення його до апаратів життєзабезпечення під час підготовки до транспортування.

За повідомленням заступник директора Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, підозрюваному у побитті українця заборонено залишати територію Туреччини.

Посольство України у Туреччині звернулося до прокуратури з клопотанням повідомити про хід розслідування справи“, – зазначив Кирилич.

Він також зауважив, що не уповноважений повідомляти медіа інформацію щодо загибелі українця.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Це – трагедія окремої української родини, а консул виконає усі необхідні дії, які вчиняються в такому випадку“, – наголосив Кирилич.

Нагадаємо, конфліктна ситуація між громадянином РФ та 57-річним мешканцем Запоріжжя сталася 7 липня. У результаті конфлікту українець упав і вдарився головою.  За деякими даними, росіянин прийшов з сусіднього готелю і побив українця.

Чоловіка з черепно-мозковою травмою і крововиливом у мозок госпіталізували до приватної лікарні, де медики прийняли рішення про термінову операцію. Чоловік впав у кому.

За повідомленнями місцевих турецьких ЗМІ, у крові постраждалого було виявлено великий вміст алкоголю, тому страхова компанія визнала цей випадок не страховим і відмовилась здійснювати оплату.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У МЗС України повідомили, що потерпілого можуть транспортувати на батьківщину санітарним літаком, попри кому, оскільки лікарі дали згоду на його транспортування.

Також читайте: П’яна бійка українця то росіянина в Туреччині позбавила першого медстрахівки

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності