Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Попався на хабарі новобраний голова ОТГ від “слуг” із Закарпаття

Голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича, який нещодавно переміг на виборах як кандидат від партії «Слуга народу», затримали на хабарі в 80 тис. грн.

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

Як зазначає прес-служба СБУ, новообраний керівник вимагав гроші від переможця тендеру на проведення ремонту місцевих доріг. У разі відмови Попелич погрожував підприємцю не підписувати акти виконаних робіт. Для передачі «відкату» посадовець залучив свого знайомого як посередника. Спецслужбовці затримали двох фігурантів під час отримання хабара.

На затримання Михайла Попелича відрегував Офіс президента.

«Звичку хабарників та авантюристів перефарбовуватись та підлаштовуватись під кожну нову владу потрібно жорстко викорінювати. Також залишились позаду часи, коли влада давала вказівки правоохоронцям шукати будь-які зачіпки для переслідування виключно опозиції. Усі мають бути рівними перед законом», – прокоментував ситуацію ОП.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що наприкінці жовтня на хабарі в Івано-Франківській області затримали голову Олешанської ОТГ Богдана Двояка, якого переобрали на другий термін. Чиновник зі спільником вимагали 22 тис. грн хабара, але громада не вірить в це, мотивуючи тим, що голова не міг так мало взяти…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності