Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПОПОВИЧ ВИМАГАЄ «РЕВАНШУ»

«Ми вимагаємо проведення дострокових виборів народних депутатів восени 2014 року. Саме новообраний парламент, у якому, сподіваємося, не знайдеться місця українофобським партіям, стане запорукою демократичного поступу Української держави». Про це під час сесії Івано-Франківської обласної ради повідомив голова фракції ВО «Свобода» Василь Попович, зачитуючи звернення ГО «Майдан» як її уповноважений представник.

Як зазначив Василь Попович, події Революції гідності, освяченої кров’ю Небесної сотні, засвідчили необхідність системних перетворень для збереження незалежності держави та входження в європейську спільноту вільних народів. Вагомим кроком у цьому напрямку стали вибори Президента України, на яких понад 80 відсотків виборців висловились за європейський вектор розвитку держави. За словами депутата, для продовження реформ необхідно змінити склад парламенту, який давно вже не відображає політичні настрої суспільства.

«Йдеться і про колективну відповідальність усього парламенту, і про індивідуальну відповідальність окремих народних депутатів, які, прикриваючись недоторканністю, фактично виступали проти суверенітету України.
Про відсутність політичної підтримки Верховної Ради у виборців свідчать і результати президентської кампанії.

Виходячи з цього та зважаючи на численні звернення прикарпатських виборців, ми вимагаємо проведення дострокових виборів народних депутатів восени 2014 року. Саме новообраний парламент, у якому, сподіваємося, не знайдеться місця українофобським партіям, стане запорукою демократичного поступу Української держави», – зазначено у зверненні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Голос Свободи

Отож, якщо правильно розцінювати цей «меседж», то у вище наведеному можна чітко побачити натяк від Василя Поповича Олександру Шевченку, що його перемогу на довиборах до ВР по ОВК №83 26 травня цього року можна вважати «пірровою перемогою», адже тепер Шевченку за новими правилами гри, уже восени, скоріш за все, доведеться шукати собі місце у прохідному списку якоїсь прохідної партії, а це нові чи малі витрати…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності