Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Попит на борошно не росте навіть перед Великоднем

Ціни на борошно падають, але продовжують «кусатися». Незважаючи на те, що наближаються Великодні свята, в Україні попит на борошно залишається помірним, що свідчить про те, що населення вже сформувало необхідні запаси борошна в період сильного стрибка цін. Так, за останній тиждень, відпускні ціни на борошно вищого і першого сорту знизилися в середньому на 100 грн/т. Про це повідомляє «Інфоіндустрія».

Відпускна ціна борошна вищого сорту перебуває в діапазоні 6300-6800 грн/т.

Більшість переробників закуповують зерно невеликими партіями і прогнозують подальші зниження цін закупівлі. Варто відзначити, що закупівельні ціни на кукурудзи підвищилися — активна торгівля зерновою і конкуренція з боку експортно-орієнтованих компаній стали основними причинами зростання цін.

Ринок продуктів переробки за останній тиждень дещо просів через зростання конкуренції на внутрішньому ринку і слабкого попиту з боку покупців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності