Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПОРОШЕНКА ЗНОВУ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ?

Пізно ввечері 28 травня неподалік від станції метро «Мінська» (Оболонський район Києва) стався потужний вибух у магазині мережі Roshen, що належить президенту України Петру Порошенку.

Деякі користувачі соцмереж повідомили, що магазин був обстріляний з РПГ. При цьому також висловлювалася версія про те, що вибухнув один з кондиціонерів.

Пізніше начальник київської міліції Андрій Терещук спростував інформацію, поширену в ряді ЗМІ, про обстріл магазину Roshen в Оболонському районі столиці з гранатомета.

При цьому він визнав, що «мав місце якийсь пороховий заряд, можливо піротехніка», тому слід говорити не про теракт, а про хуліганство. В результаті вибуху загоряння приміщення не було, постраждалих, за попередніми даними, немає.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Певну частину політиків дивує те, що вибух стався саме в магазині, що належить бо бізнесу сім’ї Президента саме напередодні представлення ним В Одесі нового губернатора Саакашвілі, замість знятого Ігоря Палиці, який, як відомо, є людиною опального олігарха Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, що щось подібне нещодавно вже відбувалося. А саме, коли в Верховній Раді планували зняти теж людину Коломойського, Арсенія Яценюка, з посади Прем’єра. Того ж дня на Хрещатику у машину сина Президента несподівано врізався джип з бійцями батальйону «Азов». Тоді ніхто не постраждав, але вже за годину до мікрофону у Верховній Раді вийшов голова фракції БПП і кум Президента Юрій Луценко та повідомив, що зняття Яценюка – поки не на часі, хоча й здавалося, що опального Прем’єра тоді вже нічого не мало вр’ятувати…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності