Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Порошенко націлився на ринок землі в Україні

Президент України Петро Порошенко ініціює політичну дискусію з питання введення ринку землі в Україні, повідомив заступник глави адміністрації президента Дмитро Шимків.

“Президент зазначив, що питання введення ринку землі є одним з найважливіших у реформуванні аграрної галузі”, – сказав Д.Шімків на брифінгу у вівторок за підсумками засідання Національної ради реформ.

Він зазначив, що, за словами П.Порошенка, питання ринку землі є політичним і на ньому не можна спекулювати.

Також на засіданні Ради обговорювалося питання реформ в галузі агропромислового комплексу, що проводяться новим міністром аграрної політики та продовольства Олексієм Павленком, зокрема в напрямку євроінтеграції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент зазначив, що Міністерство аграрної політики і продовольства серед інших відомств найбільш просунулося в освоєнні європейських директив, а також у напрямку дерегуляції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності