Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Порошенко підготував зміни до закону про воєнний стан

Президент закликав підтримати нову редакцію документу РНБО та Верховну Раду.

Президент України Петро Порошенко висунув на розгляд Ради нацбезпеки та оборони змінену редакцію закону про воєнний стан в Україні. Про це глава держави заявив під час засіданні РНБО.

«За моїм дорученням опрацьовано проект внесення змін до закону «Про воєнний стан», – заявив він.
Порошенко пояснив, що новий документ «враховує досвід та особливості гібридної війни». І додав, що ця війна «вже плавно перетікає в повномасштабну».

Наступного дня РНБО схвалила зміни до закону про воєнний стан, а її секретар Олександр Турчинов зазначив, що законодавство про правовий режим воєнного стану має бути змінене, про це він повідомив на брифінгу за підсумками засідання РНБО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Одним з перших пунктів є схвалення змін до закону про правовий режим воєнного стану», – розповів Турчинов, говорячи про таке рішення РНБО.

За його словами, «справа в тому, що закон про режим воєнного стану був прийнятий ще багато років тому і на превеликий жаль, законодавці, які приймали його, навряд чи вважали, що він дійсно буде колись застосований. Враховуючи реальну небезпеку, яка сьогодні стоїть перед Україною, ми повинні бути готовими до будь-якого розвитку подій навіть за найгіршим сценарієм».

Турчинов зазначив, що були відпрацьовані детальні зміни щодо цього закону з тим, щоб він ефективно працював.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності