Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Порошенко підписав черговий Закон…

Петро Порошенко підписав закон про національну безпеку України. Про це Президент повідомив на засіданні Ради національної безпеки і оборони.

Підписав Закон «Про національну безпеку». Ми твердо підкреслюємо курс України до НАТО та ЄС, рішучість наших дій у модернізації сектору оборони та безпеки. Підтверджуємо, що український народ чітко визначився зі своїм майбутнім – у колі європейських народів“, – похвалився Петро Порошенко.

Також Порошенко заявив, що Україна твердо підкреслює курс держави в НАТО і Євросоюз та рішучість дій в модернізації сектора оборони і безпеки.

Підписаний документ призначений закріпити правові основи і принципи державної політики в сфері нацбезпеки і оборони, необхідні для інтеграції України в Європейський союз і НАТО. 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності