Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Порошенко про події на Сході

Спроба дестабілізувати ситуацію на сході України спрямована на зрив президентських виборів.
Про це заявив народний депутат України, кандидат у президенти Петро Порошенко в ефірі «Громадського радіо».
«Ми не дамо реалізувати цей сценарій. Сценарій скасування, перешкоджання або перенесення президентських виборів не пройде. Україна сформує сильну президентську вертикаль, Україна здатна діяти ефективно», – заявив він.
За словами Порошенка, єдина мета, яку ставлять «іноземні замовники» акцій у Луганську, Донецьку, Харкові, – зірвати вибори президента.
При цьому Порошенко зазначив, що ситуація на сході України кардинально відрізняється від ситуації, яка була в Криму, оскільки там немає головного чинника – збройних сил іноземної держави, які чинили би постійний тиск на населення.
На думку кандидата в президенти, сьогоднішні події в обласних містах сходу України також свідчать про певні недоліки в роботі правоохоронних органів.

Ігор Панчук

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності