Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Порошенко: СБУ вже визначила 19 активних критиків мобілізації

Президент Петро Порошенко заявив про відсутність всякої толерантності до тих, хто активно намагається зірвати мобілізаційний процес в Україні

Слідчі Служби безпеки України встановили 19 активних критиків четвертої хвилі мобілізації. Про це минулого тижня на розширеному засіданні Кабінету міністрів повідомив президент України Петро Порошенко.

За його словами, два тижні тому була розгорнута потужна інформаційна війна проти України зі спробою зірвати мобілізацію.

«До цього були залучені так звані журналісти, так звані громадські діячі, які на сьогоднішній день є такою ж загрозою, як і ворог на фронті. І боротися з ними ми будемо так само ефективно», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

СБУ вже визначила джерела генерування антиукраїнської активності, заявив Порошенко. «І на сьогоднішній день вже взяті за одне місце 19 активних критиків мобілізації. За моїм дорученням СБУ буде продовжувати це робити і надалі. Ніяких компромісів з цього приводу не буде. І ніякого відношення до демократії і свободи слова ця антидержавна діяльність не має відносини», – зазначив Порошенко.

Порошенко підкреслив, що 4-а хвиля мобілізації проходить за планом, але темпи її різні в різних областях. «Тому що по-різному працюють голови обласних державних адміністрацій», – сказав президент, уточнивши, що питання мобілізації будуть обговорюватися на закритій частині розширеного засідання Кабміну, за результатами якого будуть приймати «деякі кадрові рішення».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності