Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПОРОШЕНКО ЗА ВІЛЬНЕ ВОЛОДІННЯ ЗБРОЄЮ

Генпрокурор України Віктор Шокін заявив про необхідність надання українцям права володіння вогнепальною зброєю. За словами Шокіна, його точку зору підтримує і президент України Петро Порошенко.

Віктор Шокін в інтерв’ю газеті «Голос України» заявив, що вніс в РНБО пропозиції про зміни до чинного законодавства, які дозволять громадянам захищати свою приватну власність за допомогою зброї.

«Я обстоюватиму прокуратуру, яка би захищала, перш за все, людей. Люди, а потім держава, бо держава це і є люди. У тому числі й приватну власність людини. До речі, на мій погляд, вона має бути чітко виписана в законодавстві, а людина повинна мати можливість захищати її, у тому числі й зі зброєю в руках. На жаль, у нас це не зроблено. Я вніс в РНБО свої відповідні пропозиції, їх підтримали, в тому числі – президент України», – заявив Віктор Шокін в інтерв’ю «Голосу України», опублікованому 27 травня.

«Ці пропозиції опрацьовуються, сподіваюся, що буде прийнято закон про зброю, реєстрацію, можливість її придбати і весь комплекс питань, що ними опікується МВС», – додав Віктор Шокін.
Нагадаємо, у грудні у Верховній Раді було зареєстровано відразу два законопроекти, що передбачають вільне володіння вогнепальною зброєю, однак жоден з цих документів Верховна Рада ще не розглядала.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності