Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПОРОШЕНКО ЗВИНУВАТИВ «ОЛІГАРХІВ»

Масові заворушення під Верховною Радою під час голосування за зміни до Конституції 31 серпня фінансували… олігархи, заявив в інтерв’ю трьом загальноукраїнським телеканалам Президент України Петро Порошенко, явно на когось натякаючи…

За словами глави держави, лідери політичних сил брали участь у провокаціях задля політичних дивідендів.
Нагадаємо, що свого часу ходили чутки, що одним зі спонсорів партії ВО «Свобода», яка того дня «відзначилася» під стінами ВР убивством трьох нацгвардійців та пораненням ще понад ста чоловік, окрім покійного Віктора Чорномирдіна та російського «Газпрому» також був нині опальний олігарх Ігор Коломойський.

Проте, дехто може заперечити цю чутку відомим висловлюванням олігарха на телекамери про Олега Тягнибока та його партію, але він не краще висловився і про Садового з його «Самопоміччю», що все ж таки, якщо вірити Корбану, не завадило Коломойському фінансувати проект одіозного мера Львова.

Лаяти на камери і цілуватися за лаштунками – ​це звичайна політика.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Хіба ті люди, які прийшли під стіни Верховної Ради, в тому числі, і бойовики, прийшли для дискусій? І тому, безумовно, є відповідальність виконавця, які кидали гранати і петарди з гвоздями, шурупами і всім таким іншим, факторами вражаючими. І є відповідальність керівництва політичних сил. Які організували, сприяли, віддавали команди і, в тому числі, погоджували там наявність людей зі зброєю. Є відповідальність фінансистів олігархів, які також брали в цьому участь», – ​сказав Порошенко.

Нагадаємо, сутички під українським парламентом засудила міжнародна спільнота. Розслідувати випадки насильства під Верховною Радою закликали Державний департамент США та Євросоюз. Вирішувати суперечки мирним шляхом закликав також генсек ООН Бан Кі-мун.

Тож, якщо ВО «Свобода» незабаром спіткає участь КПУ, це вже нікого не здивує, натомість це також дозволить БПП та партіям, що є черговимим різними політичним проектами Коломойського, розділити між собою свободівські голоси…

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності