Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПОРОШЕНКИ ПОЛЕТІЛИ ДО ІЗРАЇЛЮ

Вранці 22 грудня з офіційним дводенним візитом до Ізраїлю прибув президент України Петро Порошенко. У цій поїздці його супроводжує дружина – ​Марина Порошенко.

У перший день візиту президент України відвідав музей «Яд ва-Шем», а також взяв участь у традиційній церемонії посадки дерева в Гаю Націй в Єрусалимському лісі.

Президент України Петро Порошенко, сподіваючись, що кількість ізраїльських інвестицій в українську економіку значно зросте, також цього дня зустрівся з главою уряду Ізраїлю Біньяміном Нетаніягу і президентом Реувеном Рівлін.
Тож під час візиту планується підписати низку двосторонніх документів.

Крім того, президент зустрінеться з представниками ділових кіл Ізраїлю, вихідцями з України та волонтерами. Також Петро та Марина Порошенки зустрінуться з патріархом Єрусалимським Теофілом ІІІ, відвідають Храм Гробу Господнього.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності